loader
Foto

„Feţe-Feţe” cu Gianina Corondan, la radio

Gianina Corondan, cu care telespectatorii se întâlnesc în fiecare zi de luni până vineri, în emisiunea „Fețe-fețe”, de la TVR 1, a fost invitata lui Toader Păun în  Clubul de Weekend , la Europa FM.

 

Vineri seară, într-o discuție caldă, ca între prieteni, Gianina Corondan și-a amintit cu emoție despre clipele frumoase petrecute în copilărie, alături de bunicii ei: „Am fost norocoasă să am vacanţe de vară în Ardeal, la bunici, făceam toate năzbâtiile. Bunicii erau ca nişte sfinți (…) nu m-am gândit cu care dintre ei semăn mai mult”.

Cât despre momentele mai puțin fericite din viața sa, Gianina a mărturisit că „în viață există încercări, lovituri, răni. Le iei și le analizezi, dar pe mine mă susține credința în Dumnezeu. Când îl ai pe Dumnezeu nu ești singur.Și cred că e necesar pentru țara asta să aibă un Dumnezeu”.

Prezentatoarea emisiunii „Fețe-fețe” de la TVR 1 a afirmat că încă mai cântă și a rămas astfel datoare, până la următoarea vizită, cu un moment muzical și în direct la Europa FM. „N-am întors spatele muzicii niciodată”, a spus Gianina Corondan, dar nu a cedat de această dată provocării lansate de Toader Păun şi de ascultătorii Europa FM de a fredona una dintre piesele lansate alături de Quartz.

Asemeni fiecărui invitat care intră în Clubul de Weekend, Gianina Corondan a fost supusă și celei mai dificile întrebări, care are de cele mai multe ori răspunsuri surprinzătoare: dacă este fericită. Ea a răspuns pozitiv pe un ton ferm și a lăsat apoi un moment de tăcere, adăugând că “nu trebuie să dezvăluim toate motivele fericirii...”.

(w500)

Prietenii Clubului de weekend au aflat şi despre cel mai nou proiect al Gianinei Corondan, emisiunea Feţe-Feţe, de la TVR 1. Înainte de principala emisiune de ştiri a postului, de la ora 19.00, la Feţe-Feţe, doi concurenţi îşi exersează spiritul de observaţie şi „citesc” 6 „feţe” misterioase. Simpatica Gianina Corondan îi provoacă pe cei doi să răspundă la un set de întrebări, iar răspunsul corect îi ajută să ghicească meseriile acestora. Niciuna dintre „feţe” nu are dreptul să comunice cu concurenţii. Concurentul care acumulează punctajul cel mai mare trece în etapa a doua a concursului. În cea de-a doua etapă, concurentul calificat va ghici între care dintre cele 6 „fețe” prezente în platou există o relaţie de rudenie directă.

Pentru cei care nu au ascultat emisiunea în momentul difuzării, iată cum a curs dialogul Gianinei Corondan cu Toader Păun în Clubul de weekend:

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...